RPM -08

Jag har anmält mig till RPM -08.

Anmälan innebär en utfästelse. Jag ska skriva och spela in en hel platta. På en månad. Nämligen februari. När sista februari kommit och gått så ska jag ha skickat en platta till RPM-hq med runt tio nyskrivna och nyinspelade låtar på (minst 35 min musik).

Varför? En kreativ spark där bak. En ambition att sluta sitta och vänta på inspirationen. Att jobba med de idéer som kommer och tvinga sig själv att vara produktiv. Göra klart nåt. Att sitta där 1 mars och vara rätt nöjd med sig själv.

Det ska bli spännande. Sajten med utmaningen har adressen http://www.rpmchallenge.com. Det kostar inget och det är ingen tävling eller så, det man utmanar är sin egen lättja eller skrivkramp eller kalla det vad du vill. Jag kommer att blogga lite om hur det går med låtskrivandet och inspelningarna på den sajten, och även på Livejournal.com. På båda ställena går jag under namnet Strummindude.

0 comments