RPM Album

Som jag berättat tidigare så har jag ägnat stora delar av förra månaden åt att spela in en platta. Och nu är den klar! Jag var upp till Konsum för en stund sedan och skickade iväg försändelsen till RPM HQ i Portsmouth, New Hampshire.

9 nyinspelade låtar, 35 minuter och 46 sekunder musik. Utmaningen var alltså antingen 10 låtar eller minst 35 minuter musik, och allt inspelat under februari månad. Jag grejade det! Men det var på håret. Jag satt 20 timmar i sträck och programmerade trummor och mixade plattan torsdag-fredag. Tack och lov att februari hade en extra dag i år…

När plattan väl är framme i USA så kommer den att läggas upp i Jukeboxen på rpmchallenge.com, tillsammans med alla andra plattor från folk som antagit utmaningen och klarat av den. (Just nu ligger det plattor där från förra årets utmaning.) Jukeboxen är ett riktigt sammelsurium av musik i vilt olika stilar från olika världsdelar och riktigt intressant lyssning stundtals. Ett besök rekommenderas varmt. Lite varning för att det tenderar att bli en tillvänjande upplevelse.

Hela plattan finns att lyssna på och ladda hem på min musiksajt strummindude.com. Du hittar låtarna, texterna och lite kommentarer runt det hela där.

Mycket nöje!

Jana (the Strummin’ Dude)

0 comments