National Public Radio

I går kväll spelades låten ”Try Again” från Strummindude’s platta ”The Sauna Tapes” på National Public Radio i USA — en icke-kommersiell radiokanal i USA som når ungefär 25 miljoner lyssnare.

Varje vardag under april väljs en ny artist bland de 800 som slutförde the RPM Challenge 2008 ut av en producent på radiostationen, och en låt från plattan skickas ut över etern, tillsammans med en presentation av artisten.

Strummindude at NPRradiostationens hemsida finns alla utvalda artister med bild och presentation, under rubriken Second Stage. Där finns även podcasts från sändningarna, så man kan höra hur utsändningen lät.

(Som du säkert redan noterat så är allt musikinnehåll nu borttaget från jana.se. Allt sådant är överflyttat till min musiksajt strummindude.com.)

0 comments