Bildgalleri online igen

Mitt galleri har varit onåbart det sista halvåret, sedan någon illvillig h4x0r tagit sig in och sabbat databasen. Nu har jag dock återställt det mesta, och galleriet är online igen.

Den största skadan var att alla kommentarer och text runt bilderna gick förlorade, så ännu så länge så är det rätt så barskrapat på sånt. Jag kommer dock att fylla på med redaktionellt material efter hand som jag får tid, och fläska ut layouten varefter jag lär mig programvaran. Lite nya album med varierande innehåll lär det också bli framöver.

Jag testar zenphoto som CMS i galleriet, vilken verkar vara lite enklare att ratta än Gallery2, som jag använde förut. Det här får till följd att det mesta som står på sidan om Bildgalleri är inaktuellt tills vidare. Men jag tror zenphoto är ganska självinstruerande, så någon ytterligare funktionsbeskrivning tycker jag inte behövs.

Välkommen att kika in!

0 comments