New York

Nu har jag lagt upp lite bilder från New York-resanmitt galleri. Välkommen att kika in på en flukt! Inga nudistbilder, dock, New York är kallt så här års. Så här kan det se ut nere i tunnelbanan en vanlig vardagförmiddag.

HPIM3956 Resan inbegrep, förutom bevistande av bröllop en bit norrut i delstaten, även boende på sammanlagt fyra olika hotell, navigering medelst såväl publika transportmedel som hyrbil, shopping på Manhattan, åskådning av maratonlopp, besök på obligatoriska sevärdheter samt en hel massa traskande längs trottoarer. Som de riktiga globetrotters vi är så hann vi dessutom med att bekanta oss med samtliga av New Yorks tre stora flygplatser. Vi anlände till Newark i New Jersey, lämnade tillbaks hyrbilen på Laguardia och avreste från JFK. HPIM4099

One comment

  1. kalle månstrand · november 13, 2008

    Nämen tjena Jana!!!
    Så du har också varit i USA nyligen! Jag med!!!
    Nå har du tid o lust att träffas hemma hos mig typ nästa helg, så kan vi snacka minnen o nytt m.m???
    Hälsn kalle