Rättigheter

För att alla ska veta hur man handskas med innehållet på jana.se följer här lite enkla förhållningsregler.

Först och främst: Till ”innehåll” här nedan räknas ljud, bilder och text. Undantaget sådan text, sådana bilder och sådant ljud som tillhör den programvara eller layout jag använder i omodifierat skick och som jag hämtat från någon tredje part. För sådant innehåll gäller respektive licensregler.Allt innehåll som publiceras på denna sajt tillhandahålls under något som heter ”Creative Commons License”. Denna form av licensiering innebär att det står dig fritt att hämta hem och använda bilder, musik eller text i den utsträckning du vill. Det finns dock några förbehåll:

  1. Du måste berätta vem som har rättigheterna (copyright) till det av innehållet du vidareanvänder offentligt.
  2. Du får inte utan uttryckligt tillstånd från mig använda något av innehållet i kommersiellt syfte.
  3. Du får inte utan uttryckligt tillstånd från mig förändra eller förvanska något du hämtat hem och/eller använda det i ett eget verk.

I enkla termer så är du alltså välkommen att använda allt innehåll för egen räkning och dela med dig av det i obegränsad utsträckning, med ovanstående förbehåll. Och om du alltså trots reglerna skulle vilja sampla någon musik eller göra delförstoring av någon bild och använda till något, så går det bra att fråga om lov för detta. Jag är inte omöjlig.

Mycket nöje!
Jana


Creative Commons License

Innehållet på denna sajt är licensierat under en
Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Inga bearbetningar 2.5 Sverige Licens.

0 comments